Waar wij voor staan

Noodzaak

De energiemarkt staat voor zijn grootste verandering sinds de ontdekking van de gasbel in Groningen. Het gas raakt op en de verplichtingen die Nederland heeft om de CO-2 uitstoot te verminderen dwingen ons tot alternatieve manieren van energiegebruik. Het alternatief voor gas: elektriciteit door middel van wind, water en zon. Deze gezonde en duurzame energie vervangt in rap tempo gas als energiebron voor verwarming. Het aanbod van duurzame elektriciteit kunnen we zeer gemakkelijk afnemen, waardoor wij niet meer afhankelijk zijn van gas in Nederland.

Ontwikkelingen

Door innovatieve ontwikkelingen in de bouwtechniek als kierdichtheid, HR++ beglazing en hoogwaardige isolatie is de warmtevraag van een gebouw of woning steeds lager geworden. Hierdoor zijn we in staat om met minder warmte een aangenaam binnenklimaat te creëren. Ook de panelen voor zonne-energie maken goede ontwikkelingen door en de opbrengst wordt alsmaar beter. Hierdoor zijn we vandaag de dag in staat om de energie die nodig is voor verwarming zelf op te wekken en aangekomen op het punt waar met geringe investeringen een woning zelfvoorzienend kan zijn in energieverbruik.

Doel

Door meer gebruik te maken van zuivere opwekking van energie en duurzame klimaatsystemen kunnen we goedkoper en schoner energie gebruiken. Masterwatt wil mee helpen in deze transformatie van energie-onbewust naar energie-bewust. Masterwatt specialiseert zich in elektrische afgiftesystemen. Elektrische verwarming met een mooi design, hoge kwaliteit en voorzien van een uitgebreide regeling. Deze systemen zijn duurzaam en energie-efficiënt.

workspace contact offerte NTA8800