Wie zijn wij?

Masterwatt is opgericht in 2016 door Bart Alblas en Elmer Gouw. Na jarenlange ervaring in de branche, zagen zij hoe ze de installateur het beste konden helpen met vraagstukken met betrekking tot elektrisch verwarmen. Daarnaast hadden ze één belangrijk doel voor ogen. “De uiteindelijke stip op de horizon is gasloos. Zover zijn we nog niet, maar het is belangrijk dat we iedere situatie kritisch bekijken en doorrekenen. Precies dat is onze sleutel. Je begint met een gedegen onderzoek en daar komt een oplossing uit. Maatwerk is belangrijk omdat ieder gebouw anders is.” Aldus Bart Alblas.

De kracht van Masterwatt zit het hem in een gedegen advies. “Wij hebben ervaren dat het juiste en een eerlijk advies een van de belangrijkste kernwaarden is. Dit doen wij door bijvoorbeeld het maken van BENG-berekeningen of een energiesimulatie, zodat we onze klant altijd met een de juiste combinatie van producten kunnen helpen met hun projecten”. Aldus Elmer Gouw

Missie

Masterwatt is dé specialist in elektrisch verwarmen. Voor alle typen gebouwen en voor alle vraagstukken over verwarming- en koelsystemen.

Met technisch advies, kwaliteitsproducten en een excellente service hebben wij de ambitie om een belangrijke bijdrage te leveren aan de energietransitie. Dit doen wij samen met onze partners uit de bouwkolom, maar bovenal met een onze klant: ‘de installateur’

Wij ondersteunen de installateur doormiddel van persoonlijke aandacht en ontzorgen hen door middel van kennisdeling en excellente service.

Visie

Voor gebouwen zijn we integraal op zoek naar de beste oplossing als alternatief voor het verwarmen met fossiel. Elk gebouw vraagt om een andere oplossing zowel in de woningbouw, utiliteit als in de industrie. In het bieden van de juiste oplossing houden wij rekening met het energetische, met de regelgeving en het financiële aspect. Met oog voor de gebruiker en de eigenaar van het gebouw.

Onze ambitie is om het verschil te maken door de woningen en bedrijfsgebouwen zo energetisch mogelijk te renoveren en te bouwen. Om dit te realiseren innoveren wij nieuwe producten en nieuwe productcombinatie met als doel om de energievraag tot een minimum te beperken.

“De uiteindelijke stip op de horizon is gasloos. Om daar nu al op voor te sorteren zijn er tal van opties mogelijk. Zo kun je met elektrische radiatoren of convectoren iedere verblijfsruimte apart verwarmen, zorgt een boiler voor voldoende warm water en creëert de warmtepomp de perfecte warmteafgifte via bijvoorbeeld vloerverwarming. Nog mooier is om deze producten in een totaalconcept te verwerken voor het meest efficiënte gebruik van warmte en energiebesparing.”
Aldus Bart Alblas en Elmer Gouw
workspace contact offerte NTA8800