Zoek in het warmtepomp handboek
Categorieën
< Alle onderwerpen
Afdrukken

12.1 Functionaliteiten Dynamis Split

De Dynamis Split is verkrijgbaar in vier verschillende vermogens. Zo is de warmtepomp geschikt voor bijna elke woning. De warmtepomp kan men toepassen in zowel nieuwbouw als in bestaande bouw. Alle hoofdcomponenten voor een optimaal gebruik van de warmte pomp zijn verkrijgbaar binnen het assortiment van Masterwatt. Het is dan ook mogelijk om een complete set aan te schaffen.
De warmtepomp beschikt over een aantal slimme functionaliteiten, waaronder een weersafhankelijke regeling. Deze past de interne regeling aan op basis van de buitentemperatuur. Zo verwarmt de Dynamis Split het water in de cv-buffer naar de optimale temperatuur. Daarnaast hebben de warmtepompen een ingebouwde koelfunctie. Zo kunnen ze de woning ook in de zomermaanden voorzien van het nodige comfort. Let op, de koelfunctie van een warmtepomp behaalt niet hetzelfde resultaat als airconditioning.

De warmtepomp kan men op diverse manieren instellen. De ingebouwde regeling biedt de mogelijkheid om twee verschillende verwarmingscircuits met een ander temperatuurtraject aan te sturen. Daarnaast kan de warmtepomp in vermogen moduleren. Dit houdt in dat hij alleen op 100% vermogen draait als dat ook echt noodzakelijk is, niet tijdens elke opwarming. Dit is efficiënt voor het energieverbruik.

Eigenschappen

  • Vermogens van 6, 8, 12 en 16 kW
  • Weersafhankelijke regeling
  • Koelfunctie
  • Vermogensmodulatie
  • Elektrische naverwaring
  • Ingebouwde driewegklep

Inhoudsopgave
workspace contact offerte NTA8800