Simulatie van energieverbruik

Masterwatt is niet alleen leverancier van hoogwaardige producten op het gebied van elektrisch verwarmen, maar voorziet u ook van een uitgebreid en gedegen advies voor uw project.

Onze mensen hebben uitgebreide kennis van installatietechniek en bouwkunde en kunnen u van dienst zijn met verschillende adviezen:

Iedere offerte die bij Masterwatt aangevraagd wordt, wordt voorzien van een uitgebreid advies. Wij geven u inzicht in de energieverliezen van een woning of bedrijfspand, het energieverbruik en de  opbrengsten middels een energiesimulatie.

In deze simulatie schetsen wij het elektrisch energieverbruik van een gebouw, en zetten dit bijvoorbeeld tegenover een situatie wanneer er gas toegepast zou worden. Op deze manier krijgt u een realistisch  en eerlijk inzicht in het te verwachten energieverbruik.

Onze berekeningen zijn gebaseerd op de meest recente normen en rekenmethodieken. Naast de simulaties kunnen wij BENG-berekeningen maken, geschikt voor aanvraag Omgevingsvergunning.

Ook verzorgen wij transmissieberekeningen om het exacte warmteverlies te bepalen en kunnen wij u voorzien van besteksteksten of technische omschrijvingen.

Ook geïnteresseerd in een berekening voor uw project?

workspace contact offerte NTA8800