Masterwatt: specialist in elektrisch verwarmen

Masterwatt is dé specialist op het gebied van elektrisch verwarmen. Wij leveren producten uit een breed assortiment op het gebied van elektrische verwarming en het bereiden van warm tapwater. Wij zijn een gedreven partner voor uw bouw- of installatieproject en voorzien u van de duurzame producten, een uitgebreid en onderbouwd advies en een uitstekende service!

Duurzame producten en oplossingen

In Nederland waren we vooral gewend woningen te verwarmen met aardgas en is elektrisch verwarmen een relatief nieuw begrip. In de ons omringende landen wordt deze manier van verwarmen al langere tijd breed toegepast. De transitie naar het gebruik van andere energiebronnen dwingt ons ook in Nederland naar alternatieven te kijken. Elektriciteit als energiedrager biedt veel mogelijkheden. Daarnaast is bij verduurzaming van de opwekking ook automatisch een hoger rendement van toepassing.

De producten die wij leveren passen uitstekend in duurzame installatie-concepten. Ons assortiment voor ruimteverwarming bestaat onder andere uit elektrische radiatoren, convectoren, elektrische cv-ketels en infraroodpanelen. Deze producten zijn zowel als hoofdverwarming als bijverwarming toe te passen en zijn voorzien van slimme regelingen waardoor er geen onnodig energieverbruik optreedt.

Ook onze tapwateroplossingen in de vorm van boilers en doorstromers voor tapwater kunnen breed ingezet worden in diverse installatieconcepten. Ook deze toestellen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en voorzien van slimme regelingen.

Productontwikkeling

De ontwikkelingen in de installatiebranche volgen elkaar in snel tempo op. Onze afdeling Research & Development zet zich in om bestaande producten te verbeteren en nieuwe producten te ontwikkelen. Ons assortiment is daarom voortdurend in beweging. Masterwatt ontwikkelt nieuwe producten en productcombinaties, met intelligente regelingen, een lange levensduur en een fraai design. Ook ontwikkelen we producten, die in combinatie met andere duurzame systemen toegepast kunnen worden. Zo hebben we recentelijk een radiator ontwikkeld, die geïntegreerd kan worden in een ventilatiesysteem C, om zo koudeval in de woning te voorkomen.

Advies

De installatiekeuze voor verwarming of warm water in een woning of bedrijfspand kan op veel manieren ingevuld worden. Wij vinden het belangrijk om naast het leveren van duurzame elektrische oplossingen op installatiegebied de keuze hiervoor ook te onderbouwen met een uitgebreid en onderbouwd advies. Bij Masterwatt zijn we op de hoogte van de meest recente regelgeving en is ons personeel technisch hoog opgeleid in Bouwkunde en Installatietechniek. Daarnaast beschikken wij over software, waarmee we BENG-berekeningen kunnen maken. Ook hebben we eigen software ontwikkeld, waarmee we voor ieder project een Energiesimulatie kunnen maken. Deze simulatie geeft inzicht in verbruik en de daarbij behorende kosten bij het toepassen van onze producten. Uiteraard blijft naast energiezuinigheid en duurzaamheid ook het comfort en gebruiksgemak voor de gebruiker zeer belangrijk bij ons advies!

Onze identiteit

Masterwatt is een betrouwbare partner, die u ondersteunt in de energietransitie van gas naar alternatieve energiebronnen. Wij leveren u de beste kwaliteit in producten op het gebied van elektrisch verwarmen. Onze meerwaarde is dat wij u een eerlijk, uitgebreid en onderbouwd advies leveren.

Wij werken dagelijks in een betrokken team aan installatievragen. Nee is voor ons geen antwoord en we bieden altijd een alternatief. Mocht er zich onverhoopt toch een probleem voordoen, dan lossen we dit altijd op.

Masterwatt is met recht dé specialist in elektrisch verwarmen, en daar zijn we trots op!

Dynamisch en innovatief

Masterwatt is een jong, dynamisch bedrijf, dat duurzaamheid en innovatie hoog in het vaandel heeft. Wij zijn een geautoriseerde dealer van fabrikanten van A-merken uit Duitsland van hoogwaardige elektrische verwarmingssystemen. We leveren elektrische verwarmingssystemen met een mooi design, hoge kwaliteit en voorzien van een uitgebreide regeling. Onze systemen zijn duurzaam en energie-efficiënt.

Naast het leveren van deze systemen voorzien wij de opdrachtgever ook van maatwerk advies. Omdat elk project uniek is benaderen wij elk project dus op een individuele manier. We houden rekening met de wensen van de opdrachtgever en hebben uitstekende kennis van installatietechniek en bouwkunde.

 

 

workspace contact offerte NTA8800