Warm water in woonhuizen, maar ook in utiliteit is essentieel voor het comfort van de gebruikers. Om in alle vragen te kunnen voorzien, heeft Masterwatt een nieuw assortiment boilers- en buffervaten van OSO Hotwater. Met jarenlange ervaring en een grote fabriek in Noorwegen is OSO een toonaangevend bedrijf én marktleider in het vervaardigen van rvs boilervaten. Zij wonnen verschillende prijzen voor hun boilervaten op basis van kwaliteit en duurzame productie. Wij zijn dan ook trots dat Masterwatt geautoriseerd distributeur is van de OSO boilers.

Het assortiment

Het nieuwe assortiment boilers- en buffervaten bestaat uit een grote verscheidenheid aan boilers en tapwaterverwarmers. Hierbij leveren wij van huishoudelijk warm water tot industriële boilers en tapwatervaten. Alle vaten zijn vervaardigd van hoogwaardig rvs en hebben alle aansluitingen netjes weggewerkt onder de kap van de boiler.

Direct gestookte, elektrische boilers

Het assortiment boilers voor huishoudelijk gebruikt telt vijf verschillende varianten met diverse inhoudsmaten.

Saga: Een reguliere elektrische boiler 150, 200 en 300 liter

Saga Charge:  De Charge™ is een slimme elektronische regeling die de boiler opwarmt op momenten dat de dynamische energietarieven het gunstigst zijn. Zo worden piekmomenten in uw energieverbruik voorkomen (peak shaving). Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een koppeling met een externe data server. Zo heeft u altijd voldoende warm water tegen het meest gunstige dynamische tarief. Dit alles kunt u monitoren in de App.

Saga Xpress: Een direct gestookte boiler met drie keer sneller water door middel van zijn twee verwarmingselementen die elkaar afwisselen tijdens het opwarmen. Verkrijgbaar in 150, 200 en 300 liter

Saga Industrial: Met zijn C5 klasse extreem corrosiebestendig, zowel aan de binnen- als de buitenkant. Het vat kan tegen water met tot wel 250 mg Cl./l.) 

Verkrijgbaar in 300 liter.

Wally: Is een direct gestookte boiler voor “huis, tuin en keuken” gebruik. Zijn slanke vat, maakt hem geschikt om vrijwel overal te plaatsen. De boiler kan zowel staand als aan de wand worden gemonteerd. 

Verkrijgbaar in; 30, 50, 80 en 100 liter. 

Indirect gestookte boilers

De indirect gestookte boilers van OSO hebben een capaciteit van 200 ,250 of 300 liter!

De Delta Geocoil is specifiek ontworpen voor zeer efficiënte productie van warm water voor alle soorten warmtepompen tot 18 kW (200 L = 15 kW / 300 L = 18 kW), dankzij het grote verwarmingsop­pervlak (2,6 – 3,1 m2) van de warmtewisselaar. De Delta Geocoil heeft een elektrisch verwarmingse­lement aan de onderkant van de tank voor maximale bescherming tegen legionella (moet extern worden geschakeld). De verwarmer kan ook worden ge­bruikt als back-up voor de warmtepomp wanneer dat nodig is, wat zorgt voor maximale operationele betrouwbaarheid. 

Boilers groter dan 400 liter

Voor grote warmtevraag bieden wij de Maxi boilers en tapwatervaten aan. 

De Maxi is ideaal voor warmwateropslag en productie tot 15.000 liter.  

Maxi –  tapwatervat van 400, 600 of 1000 liter ( tot 10.000 liter op aanvraag)

Maxi Standard – direct gestookte boiler van 400, 600 of 1000 liter (tot 5000 op aanvraag)

Maxi Xpress –  tot 3 keer sneller warm water met de twee verwarmingselementen

 600 en 1000 liter

Maxi (geo)Coil –  een indirect gestookte boiler geschikt i.c.m. een warmtepomp. Verkrijgbaar 400, 600 en 1000 liter.

Het Maxi tapwatervat kan met andere Maxi modellen worden gecombineerd om extra tapwater op te slaan. Hiervoor zijn diverse koppelsets beschikbaar. 

Waarom kiezen voor een Maxi tapwatervat?

  • Tapwatervaten bieden optimale condities voor een goed werkend systeem 
  • Flexibele keuze van energiebron met TURBOSYSTEM (add-on)
  • Ontwerpdruk van 10 bar en toonaangevende corrosieweerstand
  • Capaciteiten tot 15.000 liter op aanvraag

Bent u geïnteresseerd of heeft u een vraag over een van onze producten en de mogelijkheden? Wij adviseren u graag!

Neem contact met ons op met een van onze adviseurs via 085-303 7450

Of stuur een e-mail naar info@masterwatt.com

Download HIER de OSO catalogus

workspace contact offerte NTA8800