Het na zomerse seizoen is met de intrede van de maand september begonnen. De temperaturen buiten zijn vaak nog aangenaam en de zon omarmt je als een warme deken. Maar de R is in de maand, oktober lonkt, de dagen worden korter en het moment dat we de verwarming nodig hebben komt dichterbij. Maar met ingang van dit nieuwe seizoen is er wel het een en ander veranderd. Vele werken niet meer op kantoor maar werken verplicht thuis. Het gevolg van COVID 19 en de mede daardoor verkregen nieuwe inzichten. Flink wat personeel van bedrijven kunnen dit winterseizoen eindelijk werken in een voor hun behaaglijke omgeving. Thuis bepalen we zelf wat we warm genoeg vinden. Acht uur bibberen in de tocht en ongezonde lucht behoort tot het verleden en daar zullen vele niet rouwig om zijn.

De zolderkamer als nieuwe directiekamer

Sommigen hebben zich flink voorbereid en hebben (gesponsord door de werkgever) een kamer ingericht als kantoor. Fijn bureau, ergonomische bureaustoel, goede verlichting en natuurlijk gezorgd voor aangename verwarming? Wat, horen we roepen, de verwarming, hoezo er is toch centrale verwarming. Ja, die zal er vrijwel altijd zijn maar op je kantoorplek is die niet te regelen. Velen zullen om het daar behaaglijk warm te krijgen de thermostaat in de woonkamer flink hoger moeten zetten. Het hele huis tropisch warm voor uitsluitend warmte op de kantoorplek. Onnodig en bovendien zonde van al die energie en kosten, want die gaan maar weinig werkgevers vergoeden natuurlijk.

Elektrische radiator, convector of een Infraroodpaneel

Investeren in de juiste verwarming voor de kantwerkplek thuis, is een absolute aanrader. Masterwatt heeft als specialist in elektrisch verwarmen de juiste producten om deze lokale werkplek van aangename regelbare warmte te voorzien. Is de kantoorplek klein in afmeting dan zou een elektrische convector of elektrisch infraroodpaneel het juiste product kunnen zijn. De elektrische convector verwarmd de kleine luchtkolom snel en comfortabel en efficiënt op. Kiest u voor een Infrarood paneel, dan laat u zonder de lucht te verwarmen u heerlijk warm aanstralen als ware het de lentezon. Ook in wat grotere kantoorruimten kan Infrarood de oplossing zijn, niet de hele ruimte verwarmen maar uitsluitend de kantoorgebruiker. Wil je toch de gehele ruimten aangenaam verwarmen, dan is een elektrische radiator de beste oplossing. Met 50% stralingswarmte en 50% luchtverwarming leveren onze Masterwatt elektrische radiatoren je een aangename kantoorwerkplek op.

Masterwatts elektrische kantoor oplossingen

De kantoorplek op deze wijze voorzien van elektrische lokale verwarming, bezorgt je de aangenaamste kantoorplek die er is. Door niet het gehele huis te hoeven verwarmen maar alleen op je kantoorwerkplek, kan dit elektrisch uiterst efficiënt en zonder hoge energiekosten. Eindelijk bent je de baas over je eigen warmte, het is regelbaar en precies zo aangenaam als jij dat wenst. Thuiswerken wordt met lokale verwarming van Masterwatt nog aangenamer. Maar mocht je toch ook dit winterseizoen veelal op kantoor moeten werken en nu al opzien tegen het slechte klimaat. Masterwatt kan ook eenvoudig de individuele werkplek van een eigen warmtebron voorzien, waardoor je ook daar je eigen comfort bepalen kan. Laat je werkgever maar even contact opnemen met Masterwatt, dan kan het een aangenaam warme winter worden op kantoor.

Voor elektrisch verwarmen kies je dé specialist

Masterwatt heeft een breed scala aan producten om verblijfsruimten van lokale elektrische verwarming te voorzien. Door beter geïsoleerde gebouwen en door COVID 19 is er steeds meer behoefte om verblijfsruimten lokaal te verwarmen. Masterwatt is hierin gespecialiseerd en kan je hierin uitstekend adviseren. Kijk eens op onze website www.masterwatt.nl of neem contact op met een van onze adviseurs.

workspace contact offerte NTA8800