Masterwatt is begonnen met de ondersteuning van Stichting RRDF uit Ridderkerk, die zich inzet voor kansarme kinderen in India. Stichting RRDF heeft daar, in de achterbuurten van de stad Chilakaluripet een aantal scholen gebouwd.

Naast medische verzorging en een dagelijkse warme maaltijd krijgen de kinderen natuurlijk ook onderwijs. Op deze scholen zitten zeker ook kinderen met een goed stel hersens, die als de ouders dat zouden kunnen betalen, best zouden kunnen doorleren op een “gewone school”. Het programma wat stichting RRDF hiervoor heeft opgezet heet het “Clever Kid” programma.

Via dit programma kunnen kansarme kinderen uit een achterbuurt naar een gewone school en doorleren tot “Grade X” en gaan van school af met een diploma. Na het afronden van deze basisopleiding gaan deze kinderen naar het middelbaar onderwijs of naar een beroepsopleiding.

Masterwatt heeft zich meerjarig verbonden aan dit “Clever Kid” programma en wil zich graag inzetten voor deze groep kinderen. Als u mee wil helpen, laat het ons dan weten, dan brengen wij u in contact met Stichting RRDF (zie ook www.rrdf.nl).

workspace contact offerte NTA8800