De vraag naar wegdekverwarming in Nederland neemt toe. Daarom introduceren we de Toproad Frostfree elektrische wegdek- en opritverwarming. Als specialist in elektrisch verwarmen krijgen we al een tijdje de vraag of we wegdekverwarming leveren. Klanten kopen graag toepassingen bij een vertrouwde leverancier.

Toproad Frostfree met de hoge kwaliteit van Masterwatt

De Toproad Frostfree houdt diverse soorten wegdek sneeuw- en ijsvrij. Denk bijvoorbeeld aan opritten van parkeergarages. De matten zijn van hoogwaardige kwaliteit, waardoor u ze kunt plaatsen in beton, asfalt, of een lijmlaag onder een tegelvloer. De matten hebben een pantservlechtwerk van glasvezel, waarop de verwarmingskabel is aangebracht. Het systeem heeft een dikte van slechts 3,2 mm en beschermingsklasse II.

U stuurt het systeem aan met een Toproad bedieningspaneel (IP21). Dit heeft een temperatuurbereik van -20°C tot 10°C. U kunt de matten ook koppelen met een temperatuur- en vochtsensor. Die meet de diverse waarden en communiceert deze met het bedieningspaneel. De vochtigheid en temperatuur worden gemeten aan de oppervlakte van het wegdek. U kunt de thermostaat programmeren op basis van vochtigheid en temperatuur, of alleen op basis van temperatuur. De sensor heeft een IP67 klasse en we leveren deze met een aansluitkabel van 10 meter lengte.

Voor veiligheid en efficiëntie

Het is belangrijk om gladde en gevaarlijke situaties te voorkomen. U kunt elektrische wegdekverwarming hier goed voor gebruiken, zeker op plekken waar het wegdek op een helling ligt. Hier kan elektrische wegdekverwarming een absolute noodzaak zijn. Mogelijke toepassingen van Toproad Frostfree zijn in- en uitritten, laadkuilen, trappen, bordessen, fietshellingen, voetgangershellingen en rolstoelhellingen. Wegdekverwarming bij laadstations zorgt dat bedrijven kunnen doorwerken in tijden van sneeuw en kou. Met de Masterwatt Toproad Frostfree houdt u noodzakelijke toegangswegen begaanbaar tijdens de winter.

De beste adviezen in elektrische wegdekverwarming

We weten dat de meeste mensen niet dagelijks met wegdekverwarming te maken hebben. Daarom helpen onze adviseurs u graag de beste oplossing te vinden. Neem gerust contact met ons op. Dat kan via e-mail, onze website of telefonisch. Uiteraard komen onze adviseurs indien gewenst ook bij u of uw project langs om gezamenlijk tot de beste oplossing te komen. Masterwatt is ook dé specialist in elektrische wegdekverwarming.

workspace contact offerte NTA8800