Wesley Czajka is elf jaar in dienst bij Warmteservice en is vestigingsmanager in Vlissingen. Bij deze vestiging zijn er het afgelopen jaar al meerdere warmtepompen van Masterwatt verkocht en daardoor leek het ons een mooie gelegenheid om eens bij Wesley en zijn vestiging langs te gaan om hem te vragen naar zijn ervaring met de warmtepompen van Masterwatt.

Waarom Masterwatt?

Wij werken al jaren nauw en betrokken met elkaar samen, dit deden wij voornamelijk in de afname van de elektrische boilers en de Calor badkamerradiatoren. Dit hebben wij altijd Ale een fijne samenwerking ervaren, mede omdat de prijs/kwaliteit verhouding voor de klant gewoon enorm goed is. Het contact tussen Masterwatt en onze vestiging is goed, maar we liggen ook op één lijn, namelijk de service naar de klant staat voorop!

Waarom heb je gekozen voor de warmtepompen van Masterwatt?

Norbert kwam altijd als vertegenwoordiger van Masterwatt bij ons langs. Hij vermeldde ons toen dat Masterwatt zich ging uitbreiden op de markt van de warmtepompen. In die tijd was de vraag naar warmtepompen enorm groot, maar vanwege leveringsproblemen was vrijwel niet aan de vraag te voldoen. Toen wij van Norbert hoorde dat de warmtepompen van Masterwatt vrijwel vanuit voorraad geleverd konden worden werden wij uiteraard gelijk enthousiast. Toen hebben wij besloten bij een warmtepomp vraagstuk Masterwatt in te schakelen en deze warmtepompen te gaan adviseren aan de klanten die deze op korte termijn nodig hadden.

Hebben het advies en de aangeboden offertes aan je verwachtingen voldaan?

Wij hadden uiteraard in het begin aardig de hulp nodig van onze collega’s bij Masterwatt, mede omdat het natuurlijk een nieuw product op de markt was en daar de technische kanten af en toe nogal wat vraagstukken opleverden. Wij konden echter voor elke vraag ten alle tijden terecht bij de medewerkers van Masterwatt en zijn hier dan ook altijd over te spreken geweest. Evenals de aangeboden offertes, deze waren altijd accuraat en secuur en vonden mede daarom ook vaak hun doorgang.

Konden de medewerkers van Masterwatt je goed helpen bij de vragen die je had?

De medewerkers van Masterwatt hebben ons uitstekend geholpen, zoals ik in de vorige vraag al aangaf hadden wij af en toe nog wel eens wat advies nodig, dit was nooit een probleem en we werden altijd netjes te woord gestaan. Eigenlijk zoals het altijd al is geweest in de communicatie met Masterwatt de afgelopen jaren, ronduit top geregeld!

Hoe heb je de leveringen ervaren?

De leveringen zijn altijd conform afspraken nagekomen. Er werd vanuit Masterwatt een korte levertijd beloofd, deze is altijd nagekomen door zowel Masterwatt als leverancier.

Hoe is de klant geholpen toen deze vragen had?

Toen de eerste klant bij ons de warmtepomp van Masterwatt afnam hebben wij uiteraard behoorlijk wat vragen op ons afgekregen vanuit de klant. Wiij hebben toen meerdere malen contact gehad met Masterwatt om deze vragen zo goed mogelijk te kunnen beantwoorden. Daarnaast hebben wij voor onszelf ook een korte cursus gekregen van Norbert. Hierbij hebben wij de desbetreffende klant ook uitgenodigd om zijn vragen ook nog eens extra aan het licht te krijgen en daarnaast om de klant ook nog extra duidelijkheid omtrent de montage te verschaffen. Wij zijn dus over deze werkwijze erg te spreken.

Zou je de warmtepompen van aanbevelen aan je collega vestigingen en nog belangrijker waarom zou je dat dan doen?

Ik zou dit onze collega vestigingen zeker adviseren. Mede omdat ik altijd de samenwerking met Masterwatt altijd heb gewaardeerd. De levertijden en prijzen zijn gewoon ontzettend goed. Dit is wenselijk voor de klant en daarnaast krijg je daardoor ook meer doorgang in de offerte die je voor je klant maakt. Het is namelijk een grote investering. Daarin dient alles gewoon te kloppen van advies tot installatie en bij Masterwatt klopt dat gewoon!

Wilt u meer informatie over een warmtepomp of wilt u naast een warmtepomp bijverwarmen? Neem dan contact op met een van onze adviseurs via info@masterwatt.com.

workspace contact offerte NTA8800